Lépjen be a TV-zés világába!
2019. február 16. szombat 11:23

Készül az animációs film, amiben minden Disney hercegnő benne lesz

2017-07-18 11:40

Megosztás

Ezért az őket megszólaltató színésznők össze is álltak egy közös fotó kedvéért.

 
A hétvégén a kaliforniai Orange megyében található Anaheimben rendezték meg a D23 elnevezésű expót, melyen a Walt Disney összes közelgő és jövőbeli produkciója reflektorfénybe került.
 
A készülő animációs filmek közül a legnagyobb szenzációt a 2012-es Rontó Ralph (Wreck-It Ralph) már bejelentett folytatása szolgáltatta, ugyanis kiderült, hogy a videojáték-szereplőkről szóló alkotás második része össze fogja hozni az oly népszerű Disney hercegnőket. Ezért aztán a D23-on megjelent minden (még élő) színésznő, aki a legendás leányzók valamelyikét megszólaltatta, sőt: közös fotó is készült róluk.
 
 
Afelvételen balról jobbra Paige O'Hara (Belle - A szépség és a szörnyeteg), Irene Bedard (Pocahontas - Pocahontas), Mandy Moore (Aranyhaj - Aranyhaj és a nagy gubanc), Auli'i Cravalho (Moana - Vaiana), Sarah Silverman (Vanellope von Schweetz - Rontó Ralph), Kristen Bell (Anna - Jégvarázs), Kelly Macdonald (Merida - Merida, a bátor), Anika Noni Rose (Tiana - A hercegnő és a béka), Linda Larkin (Jázmin -  Aladdin) és Jodi Benson (Ariel - A kis hableány) látható.
 
Hogy aztán a hercegnők hogyan fognak találkozni és mit fognak együtt művelni a Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 című Rontó Ralph 2-ben, még nem tudni, mindenesetre az már megvan, hogy az animációs film 2018. november 21-én fog debütálni az amerikai mozikban.
 
Forrás: Popsugar