Lépjen be a TV-zés világába!
2017. május 25. csütörtök 14:19
szavazz most
romantikus film

Sorsjegyesek

Romantikus vígjáték különösebb izgalmak nélkül, de mégis szerethető, mert annyira bájos a történet! Tételezzük fel, hogy van egy férfi, aki megajándékozza lottó-főnyereménye felével, azt a nőt, akit csak nyúlfarknyi ideje ismer!

thriller

A tolmács

0 komment

Sydney Pollack nem tud mellényúlni, ismét sikerült egy remek titkosügynökös, körömlerágós filmet produkálnia, két példaértékű színész, Nicole Kidman és Sean Penn főszereplésével. Nicole Kidman zseniálisan alakítja szerepét, de ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen profi színésznő, Sean Penn pedig hozza a formáját a maga kis sármjával.

akcióthriller

V, mint vérbosszú

0 komment

Aki unja a Batment és Zorrót is, annak itt van a V, mint vérbosszú, amiben egy titokzatos maszkos városi "hős" próbálja menteni a népet és a demokráciát. Először kicsivel kezd, majd nagyobba vágja a fejszéjét.

filmdráma

A harcmező hírnökei

0 komment

Kitűnő filmdráma, amely 2009-ben az év egyik legjobb alkotásának számított. Kíméletlen erejű, háborús témájú film, zseniális megvalósítással.

thriller

Szemfényvesztők

0 komment

Neked ajánlom a szemfényvesztőket, ha szívesen néznél meg egy filmet, amely teljes mértékben elkápráztat! Ámulni s bámulni fogsz, akár a cirkuszban!

krimi

Az igazság ára

0 komment

Fordulatos és ötletes történet, amely egy regény alapján készült. Azoknak ajánlom, akik ma esti kikapcsolódásnak szívesen választanának egy igazán jó krimit!

romantikus vígjáték

Kellékfeleség

0 komment

Ez a könnyed vígjáték ideális laza, esti kikapcsolódásnak. Adam Sandler komédiájában ezúttal Jennifer Aniston is feltűnik, aki örök fiatal és csodás személyével színesíti meg a filmet.

vígjáték

A bakancslista

0 komment

Ezt a filmet mindenkinek látnia kell élete során, de tényleg! Akinek még nincs bakancslistája, biztosan megfogalmazódik majd benne a történet láttán.

romantikus dráma

Lopott szavak

0 komment

Egy film neves szereplőgárdával a bonyolultabb cselekményű történetek kedvelőinek! Sztoriban sztori, ami mellet párhuzamosan fut még minimum egy sztori!

vígjáték

Szőr Austin Powers, Őfelsége titkolt ügynöke

0 komment

Jópofán humoros és idióta film, egyszerű sztorival. Jó választás azok számára, akik kedvelik a kicsit bugyuta, ámde mégis szerethető történeteket!

kalandfilm

Az utolsó szamuráj

0 komment

A film, amelyben Tom Cruise egy távol-keleti származású szamurájt alakít. Érdemes megnézned, ha érdekel a japán kultúra!